Praktische informatie

**Wilt u op de hoogte gehouden worden van de mobilisatie? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Gezien de gezondheidsmaatregelingen in verband met de verspreiding van het COVID-19-virus zal de internationale actiedag uiteraard niet kunnen plaatsvinden zoals gepland. Dit betekent echter niet dat de mobilisatie zal stoppen, vooral niet omdat de huidige crisis meer dan ooit de onrechtvaardigheden aan het licht brengt die in onze oproep worden aangeklaagd. Het collectief Belgian Housing Action Day werkt momenteel samen met de leden van de European Action Coalition for the Right to Housing and to the City om de volgende stappen voor te bereiden! Meer informatie volgt binnenkort!

Agenda

Het nationale evenement op 28 maart en alle voor die datum geplande publieke activiteiten worden geannuleerd. Op 28 maart zullen we u daarom uitnodigen om te demonstreren en te communiceren via andere creatieve acties. Meer info volgt binnenkort!

Internationale mobilisatie

In veel steden zullen op 28 maart acties en manifestaties plaatsvinden. Bijna elke dag worden er nieuwe steden aan de lijst toegevoegd. Solidariteit buiten de grenzen van onze steden en landen! Samen zijn we sterk!

kaart van steden:

Fullscreen